ΑρχικήΕρυθρός

Ερυθρός

Παράγεται με τη κλασική μέθοδο της ερυθρής οινοποίησης.

Γευστικά χαρακτηριστικά: Λαμπερό, βαθύ ρουμπινί χρώμα με βιολετί ανταύγειες. Έντονο και πολύπλοκο μπουκέτο, γήινο, με νότες κόκκινων φρούτων, αποξηραμένου δαμάσκηνου και πιπεριού. Γεύση γενναιόδωρη, βελούδινη, στρογγυλή,  ισορροπημένη, μεστή, με νότες βανίλιας. Η επίγευση χαρακτηρίζεται από τη γευστική ισορροπία και τις ώριμες τανίνες, τη μακρά παραμονή των αρωμάτων του στα οποία κυριαρχούν οι νότες μπαχαρικών και αποξηραμένων φρούτων του δάσους. 

Συνδυάζεται με κόκκινα κρέατα, κυνήγι, και τυριά με έντονη γεύση.

Σερβίρεται στους 16°-18°C.

Gallery

Ερυθρός
Ερυθρός
Ερυθρός