ΑρχικήΡοζέ

Ροζέ


Παράγεται με τη μέθοδο της «εκχύλισης» και ζυμώνεται σε ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία.

Γευστικά χαρακτηριστικά: Ζωηρό και έντονο χρώμα ροδιού. Το πλούσιο άρωμα ώριμων κόκκινων φρούτων όπως το βύσσινο, το μύρτιλο και η φράουλα με κάποιες νότες πικάντικων μπαχαρικών είναι τα χαρακτηριστικά που έδωσε αυτή η μοναδική ποικιλία. Πολύ καλά δομημένο κρασί με έντονη γεύση, διακριτική παρουσία ταννινών, χαρακτηριστική οξύτητα και μεγάλη αρωματική διάρκεια.

Αρμονία:    Συνδυάζεται αρμονικά με παραδοσιακές Ελληνικές γεύσεις. Γεμιστές πιπεριές και ντομάτες, πιπεριές Φλωρίνης ψητές, σαλάτες, ζυμαρικά σε ελαφρές κόκκινες σάλτσες, πίτσες, αλλά και με εξωτικές κουζίνες και κρύες ντοματόσουπες.

Σερβίρεται στους 12-14º

 

Gallery

Ροζέ
Ροζέ
Ροζέ